Şehit Ramazan Avcı İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek. Öğrenciye kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak. Öğrencinin, mesleki ilgi ve yeteneklerini açıklık kazanmasını sağlama, gelecekteki mesleğini seçmesini kolaylaştırmak.

Misyon: Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için durmadan çalışacağız.

Başarılar:

Isınma: ELEKTRİKLİ KALORİFER
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitramazanavciilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SÖYLEMEZ MAH. ASİÇAYIR KÜME EVLERİ ASIÇAYIR OKULU BLOK NO 38 SİVEREK / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Söylemez Mah. Asiçayır Sk. No40 Siverek/ŞANLIURFA

Ulaşım Servis-asfalt ( Öğretmenler belirledikleri servisle Siverek ilçesinden okula geliş gidiş yapmaktadırlar.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 141 ilçe merkeze 51 km